Muziekhandel Piet Joosten

Wij, vader (Piet) en zoon (Peter), hebben ruim 50 jaar ervaring als zelfstandige ondernemers met muziekinstrumenten, piano’s en geluidsapparatuur en zijn trots op onze winkel en onze grote vaste klantenkring. Vanuit onze eigen passie hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in gitaren.

Gewijzigde openingstijden

De markt is de afgelopen jaren sterk aan het veranderen en wij gaan ons daar op aanpassen. Online verkopen zitten bij ons al jaren in de lift en willen ons daar meer op gaan concentreren. Dit heeft als gevolg dat de fysieke winkel alleen nog op vrijdag en zaterdag open zal zijn. Voor online bestellingen heeft dit geen gevolgen, orders via onze website worden op de reguliere dagen (dinsdag t/m vrijdag) verstuurd.

We sell musical instruments we believe in!

Over smaak valt niet te twisten echter over kwaliteit wel! En laat dit nu net zijn waar wij ons op willen onderscheiden. Het is onze visie dat elke gitaar in onze winkel een gitaar moet zijn die we zelf zouden willen bezitten. Alleen dan kunnen wij onze klanten echt helpen met het vinden van de gitaar waar het gevoel bij klopt. Immers, enkel wanneer je die gitaar in je handen houd welke je echt wat doet laat hij je niet meer los.

Het vinden van deze match voor onze klanten is waar wij volledig voor gaan.

Dit doen wij door bij onze leverancier zelf de gitaren uit hun voorraad te selecteren. Elke gitaar in onze winkel hebben wij dus zelf bespeeld voordat wij hem ingekocht hebben. Daar niet 1 gitaar hetzelfde is kunnen wij op deze manier dus de beste uit de serie selecteren voor onze klanten.

Het is dus zo dat je niet alle grote merken bij ons zal vinden. Dit omdat niet alle leveranciers ons de mogelijkheid geven om de beste kwaliteit voor onze klanten te selecteren. Belangrijk vinden we het ook om een uniek aanbod te hebben zodat je je gitaarcollectie echt kunt aanvullen.

Wij staan voor:

  • De beste service! Iedereen zegt dit natuurlijk, maar wij doen er alles aan om dit te waarborgen.
  • Vanuit oprechte interesse in de wensen van de klant passend advies.
  • Prima prijs en een hoge kwaliteit voor elk budget.
  • Een veilige snelle levering
  • 30 dagen geen gezeur retour-garantie! Niet tevreden geld terug!
  • Dit alles kunnen wij bieden omdat wij als eigenaren zelf aan ons bedrijf bouwen met knowhow van de instrumenten en de branche.

Eens per maand een Nieuwsbrief.

Rechtsonder van deze pagina kunt u zich aanmelden op onze maandelijkse nieuwsbrief. Om zo veilig mogelijk met uw gegevens om te gaan, worden door een gespecialiseerd bedrijf verzonden en beheert. Na het invullen van uw naam en e-mailadres ontvangt u een bevestiging, na een dubbele verificatie krijgt u maandelijks van ons een nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen, speciale aanbiedingen, een preview en handige tips. Heeft u geen interesse meer in de nieuwsbrief, helaas, maar dan kunt u zicht eenvoudig afmelden mer de onderstaande link op iedere nieuwsbrief.

Gegevens:

  • KvK-nummer 20029706 te Breda.
  • BTW-nummer: 8011.40.018.B01
  • Adres: St. Janstraat 5 te Oosterhout  (betaald parkeren Centrum)

Heeft u een vraag over een product, maak dan gebruik van ons contactformulier: